29 januari 2013

Pastasås med bacon och kapris - Hemköp

4 port

400 g Fusili
1 pkt baon
1 st vitlöksklyfta, pressad
1 st gul lök, finhackad
1 msk rapsolja
1 förp krossade tomater
1 msk kapris
1 tsk persillade
1 krm svartpeppar

1. Börja med att koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Hacka bacon och itlök. Hetta upp en wok med lite fett i. Fräs bacon, lök och vitlök under omrörning tills baconet tagit färg.

2. Blanda i tomater och kapris och sjud 3-4 min. Smaka av med salt och peppar. Blanda såsen med nykokt pasta och strö rikligt med hackat kryddgrönt över.

Är inte så förtjust i kaprin så jag skippade den men det blev gott ändå. Körde dessutom med en extra twist med de krossade tomaterna. Det finns att köpa krossade tomater smaksatt med chili/vitlök/örter så ta det du tycker om bäst. Tar du med vitlök i så kan du skippa den pressade vitlöken, annars blir det för mycket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar