14 oktober 2010

Baguette och lövbiff

Något som är oerhört enkelt att göra är att köpa en baguette, dela den i två-tre delar och steka upp lite löfbiff. Det går på ett klick då lövbiffarna steks nästan ögonblickligen.
Dela baguetterna i halva, nästan helt igenom och placera lövbiffarna mellan.

Tips och tricks för att göra det godare:
  • Häll grillkrydda på biffarna, så mycket som man tycker om, och lite till, för att sedan steka köttet.
  • Om Du steker köttet som det är, smeta ut lite senap/HP-sauce på köttet i baguettedelarna. Rostad lök on top är också gott med den här kombon.
  • Tomatskivor, stekt lök och lite sallad är en bra kombination. 

Som ni märker så är jag inte så mycket för att ha sås på mina mackor, känns för mycket som hamburgare för min del. Men har ändå provat, då med bearneaise-sås. Då är frågan; vad smakar INTE gott med bearnaise-sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar